Thursday, June 26, 2008

Freaka Night III, 27.06, Centrul Ceh, Bucuresti

Ca si anul trecut, noaptea alba a institutelor culturale este o noapte neagra la Centrul Ceh.Freaka III - Zombie outbreak / 27 iunie / 23h00 / Centrul CehMortii vii vin din medii foarte diferite, varste diferite si regiuni diferite.


Fie ca e vorba de studenti, houser-i, artisti, liceeni sau afaceristi, angajati in cadrul unor banci sau companii de telefoane mobile, dj-i, patroni, controlori de bilete, manageri, chelneri, copii de la gradiwnite particulare, prelati ai bisericii, agenti de PR, diplomati, parlamentari si cadre didactice. Compartamentul de grup, pofta de produse, bunuri de consum si capital caracterizeaza mortii vii...

La eveniment, pe langa filmul cehesc, vom avea si o avanpremiera si anume filmul "...and Bob's your uncle", un film de Michele Bressan si Nicu Ilfoveanu, starring Megatron as Bob Gezu. Motto pentru acest film: "Orrore, Spavento e Raccapriccio, lasa-te cuprins de frica".


In plus vom avea filmulete de pe Youtube cu teme zombies, fantome si consumerism.Vom avea de asemenea lucrari de la mai multi artisti: Razvan Botis si o lucrare din seria poto&cabengo de Alina Popa si Irina Gheorghe.

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home